Anmäl dig till Kitchentime’s nyhetsbrev och få 10% Rabatt

Rea No Expires
Nu får du 10% rabatt när du anmäler dig till...Mer

Nu får du 10% rabatt när du anmäler dig till Kitchentimes nyhetsbrev genom den här länken. Mindre

Hämta
100% Lyckades

Hur använder jag en Kitchentime Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Kitchentime rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Kitchentime så kopierar och klistrar du in Kitchentime rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Kitchentime rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Kitchentime rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Kitchentime så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Kitchentime Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Kitchentime hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Kitchentime är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Kitchentime rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Kitchentime och vill dela med dig av en Kitchentime rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.