Hämta
100% Lyckades

Hur använder jag en Flixbus Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Flixbus rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Flixbus så kopierar och klistrar du in Flixbus rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Flixbus rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Flixbus rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Flixbus så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Flixbus Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Flixbus hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Flixbus är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Flixbus rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Flixbus och vill dela med dig av en Flixbus rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.