Hämta
100% Lyckades

Hur använder jag en Cdon Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Cdon rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Cdon så kopierar och klistrar du in Cdon rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Cdon rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Cdon rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Cdon så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Cdon Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Cdon hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Cdon är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Cdon rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Cdon och vill dela med dig av en Cdon rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.