10% Rabattkod hos JunkYard på ditt nästa köp

Rabattkod No Expires
Få 10% Rabatt på din nästa beställning hos JunkYard med...Mer

Få 10% Rabatt på din nästa beställning hos JunkYard med den här rabattkoden. Mindre

SE10 Hämta Kod
0% Lyckades

Hur använder jag en Junkyard Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Junkyard rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Junkyard så kopierar och klistrar du in Junkyard rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Junkyard rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Junkyard rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Junkyard så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Junkyard Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Junkyard hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Junkyard är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Junkyard rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Junkyard och vill dela med dig av en Junkyard rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.