15% Rabattkod hos NA-KD

Rabattkod No Expires
Använd den här rabattkoden för att få 15% rabatt hos...Mer

Använd den här rabattkoden för att få 15% rabatt hos NA-KD vid ditt nästa köp. Mindre

Hur använder jag en NAKD Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din NAKD rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos NAKD så kopierar och klistrar du in NAKD rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer NAKD rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen NAKD rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos NAKD så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

NAKD Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till NAKD hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån NAKD är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en NAKD rabattkod

Om du är en vanlig kund hos NAKD och vill dela med dig av en NAKD rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.