Fri frakt hos Animail över 500 kr

Rea No Expires
Här får du fri frakt om du handlar hos Animail...Mer

Här får du fri frakt om du handlar hos Animail för över 500:- Mindre

Hämta
100% Lyckades

Hur använder jag en Animail Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Animail rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Animail så kopierar och klistrar du in Animail rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Animail rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Animail rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Animail så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Animail Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Animail hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Animail är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Animail rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Animail och vill dela med dig av en Animail rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.