15% Rabattkod hos Bodystore

Rabattkod No Expires

Hur använder jag en Bodystore Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Bodystore rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Bodystore så kopierar och klistrar du in Bodystore rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Bodystore rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Bodystore rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Bodystore så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Bodystore Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Bodystore hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Bodystore är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Bodystore rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Bodystore och vill dela med dig av en Bodystore rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.