Spara 20% när du blir VIP Medlem hos HPGuiden

Rea No Expires
Bli VIP Medlem hos HPguiden och få 20% rabatt.
Hämta
3% Lyckades

Hur använder jag en HpGuiden Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din HpGuiden rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos HpGuiden så kopierar och klistrar du in HpGuiden rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer HpGuiden rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen HpGuiden rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos HpGuiden så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

HpGuiden Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till HpGuiden hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån HpGuiden är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en HpGuiden rabattkod

Om du är en vanlig kund hos HpGuiden och vill dela med dig av en HpGuiden rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.