500 kr Rabattkod på ditt nästa köp hos Lekmer

Rabattkod No Expires
Använd den här rabattkoden för att få 500 kronor i...Mer

Använd den här rabattkoden för att få 500 kronor i rabatt vid ditt nästa köp hos Lekmer.se Mindre

Hur använder jag en Lekmer Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Lekmer rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Lekmer så kopierar och klistrar du in Lekmer rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Lekmer rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Lekmer rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Lekmer så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Lekmer Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Lekmer hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Lekmer är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Lekmer rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Lekmer och vill dela med dig av en Lekmer rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.