Anmäl dig till nyhetsbrevet och få 50:- Rabatt hos Conrad

Rea No Expires
Om du anmäler dig till nyhetsbrevet så får du 50...Mer

Om du anmäler dig till nyhetsbrevet så får du 50 kronor i rabatt hos Conrad på din nästa order Mindre

Hämta
100% Lyckades

Hur använder jag en Conrad Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Conrad rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Conrad så kopierar och klistrar du in Conrad rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Conrad rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Conrad rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Conrad så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Conrad Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Conrad hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Conrad är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Conrad rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Conrad och vill dela med dig av en Conrad rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.