Upp till 70% Rabatt hos Safira

Rea No Expires
Här får du upp till 70% rabatt på utvalda smycken.
Hämta
100% Lyckades

Hur använder jag en Safira Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Safira rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Safira så kopierar och klistrar du in Safira rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Safira rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Safira rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Safira så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Safira Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Safira hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Safira är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Safira rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Safira och vill dela med dig av en Safira rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.