Hur använder jag rabattkoden hos Care of Carl?

Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Care of Carl så kopierar och klistrar du in rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Care of Carl räkna ut rabattkoden automatiskt på din summa.

Hittar du ingen rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Skicka in en Care of Carl rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Care of Carl och vill dela med dig av en rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på ”Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.

Fri Frakt hos Care of Carl

För att få fri frakt hos Care of Carl så bör du gå igenom våra ”Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Care of Carl Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Care of Carl hittar du även dom i listan här ovanför med namnet ”Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Care of Carl är du välkommen att skicka in den till oss.

15% Rabatt på Första köpet hos CareofCarl.se
5 (100%) 1 vote