Spara upp till 60% med kampanjer hos Furniturebox

Rea No Expires
Gå via den här länken för att hitta kampanjerna hos...Mer

Gå via den här länken för att hitta kampanjerna hos Furniturebox. Spara upp till 60% på ditt köp Mindre

Hämta
100% Lyckades

Hur använder jag en Furniturebox Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Furniturebox rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Furniturebox så kopierar och klistrar du in Furniturebox rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Furniturebox rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Furniturebox rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Furniturebox så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Furniturebox Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Furniturebox hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Furniturebox är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Furniturebox rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Furniturebox och vill dela med dig av en Furniturebox rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.