Hämta
100% Lyckades

Hur använder jag en Ellos Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Ellos rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Ellos så kopierar och klistrar du in Ellos rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Ellos rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Ellos rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Ellos så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Ellos Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Ellos hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Ellos är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Ellos rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Ellos och vill dela med dig av en Ellos rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.