10% Rabattkod hos Skruvat.se

Rabattkod No Expires
Använd den här rabattkoden för att få 10% i rabatt...Mer

Använd den här rabattkoden för att få 10% i rabatt på din nästa order. Mindre

PERF2019 Hämta Kod
100% Lyckades

Hur använder jag en Skruvat Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Skruvat rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Skruvat så kopierar och klistrar du in Skruvat rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Skruvat rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Skruvat rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Skruvat så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Skruvat Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Skruvat hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Skruvat är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Skruvat rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Skruvat och vill dela med dig av en Skruvat rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.