5% Rabattkod hos Bokus

Rabattkod No Expires
Använd den här rabattkoden för att få 5% rabatt på...Mer

Använd den här rabattkoden för att få 5% rabatt på ditt nästa köp hos Bokus Mindre

Hur använder jag en Bokus Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Bokus rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Bokus så kopierar och klistrar du in Bokus rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Bokus rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Bokus rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Bokus så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Bokus Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Bokus hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Bokus är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Bokus rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Bokus och vill dela med dig av en Bokus rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.