10% Rabattkod på din order hos Jotex

Rabattkod No Expires
Använd den här rabattkoden för att få 10% rabatt på...Mer

Använd den här rabattkoden för att få 10% rabatt på din nästa order hos Jotex Mindre

420101 Hämta Kod
100% Lyckades

Hur använder jag en Jotex Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Jotex rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Jotex så kopierar och klistrar du in Jotex rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Jotex rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Jotex rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Jotex så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Jotex Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Jotex hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Jotex är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Jotex rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Jotex och vill dela med dig av en Jotex rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.