Fri Frakt på Ordrar över 500:-

Rea No Expires
Få fri frakt på din nästa order när du går...Mer

Få fri frakt på din nästa order när du går igenom den här länken på ordrar över 500 kronor Mindre

Hämta
100% Lyckades

Hur använder jag en Horze Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Horze rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Horze så kopierar och klistrar du in Horze rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Horze rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Horze rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Horze så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Horze Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Horze hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Horze är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Horze rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Horze och vill dela med dig av en Horze rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.