Anmäl dig till nyhetsbrevet och få 10% Rabatt hos Footish

Rea No Expires
Nu får du 10% rabatt på alla dina varor om...Mer

Nu får du 10% rabatt på alla dina varor om du anmäler dig till Footish nyhetsbrev via länken. Mindre

Hämta
11% Lyckades

Hur använder jag en Footish Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Footish rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Footish så kopierar och klistrar du in Footish rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Footish rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Footish rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Footish så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Footish Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Footish hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Footish är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Footish rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Footish och vill dela med dig av en Footish rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.