Gå med i Nyhetsbrevet och få 20% Rabatt hos Desenio

Rea No Expires
Om du registrerar dig för nyhetsbrevet hos Desenio så får...Mer

Om du registrerar dig för nyhetsbrevet hos Desenio så får du 20% Rabatt på din nästa order Mindre

Hämta
0% Lyckades

Hur använder jag en Desenio Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Desenio rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Desenio så kopierar och klistrar du in Desenio rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Desenio rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Desenio rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Desenio så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Desenio Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Desenio hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Desenio är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Desenio rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Desenio och vill dela med dig av en Desenio rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.