Senaste Kampanjer hos Maxgaming

Rea No Expires
Via den här länken hittar du dom senaste kampanjerna hos...Mer

Via den här länken hittar du dom senaste kampanjerna hos MaxGaming.se Mindre

Hämta
10% Lyckades

Hur använder jag en Maxgaming Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Maxgaming rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Maxgaming så kopierar och klistrar du in Maxgaming rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Maxgaming rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Maxgaming rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Maxgaming så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Maxgaming Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Maxgaming hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Maxgaming är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Maxgaming rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Maxgaming och vill dela med dig av en Maxgaming rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.