8% Rabattkod på din nästa bokning hos Hotels

Rabattkod No Expires
Använd den här rabattkoden för att få 8% rabatt på...Mer

Använd den här rabattkoden för att få 8% rabatt på din nästa bokning hos Hotels.com Mindre

FHCOM819 Hämta Kod
100% Lyckades

Hur använder jag en Hotels Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Hotels rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Hotels så kopierar och klistrar du in Hotels rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Hotels rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Hotels rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Hotels så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Hotels Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Hotels hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Hotels är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Hotels rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Hotels och vill dela med dig av en Hotels rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.