20% Rabatt hos Apoteket om du är ny kund

Rabattkod No Expires
Om du är ny kund hos Apoteket, använd den här...Mer

Om du är ny kund hos Apoteket, använd den här rabattkoden och få 20% Rabatt på din order. Mindre

Hur använder jag en Apoteket Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Apoteket rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Apoteket så kopierar och klistrar du in Apoteket rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Apoteket rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Apoteket rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Apoteket så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Apoteket Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Apoteket hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Apoteket är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Apoteket rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Apoteket och vill dela med dig av en Apoteket rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.