20% Rabatt hos SkinCity

Rea Utgången
Hämta
0% Lyckades

Hur använder jag en Skincity Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Skincity rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Skincity så kopierar och klistrar du in Skincity rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Skincity rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Skincity rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Skincity så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Skincity Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Skincity hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Skincity är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Skincity rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Skincity och vill dela med dig av en Skincity rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.