5% Student-Rabatt på Litteratur

Rea No Expires
Använd den här länken för att hitta 5% rabatt på...Mer

Använd den här länken för att hitta 5% rabatt på studentlitteratur Mindre

Hämta
100% Lyckades

Fri Frakt ifrån 169:-

Rea No Expires
Här får du fri frakt om du handlar för minst...Mer

Här får du fri frakt om du handlar för minst 169 kronor Mindre

Hämta
100% Lyckades

Hur använder jag en Adlibris Rabattkod?

Hittar du inte vart du ska klistra in din Adlibris rabattkod? Om du hittar en rabattkod här ovanför hos Adlibris så kopierar och klistrar du in Adlibris rabattkoden i kassan/betala. Du hittar vanligtvis ett fält som heter rabattkod/kampanjkod eller värdekod. Klistra in din kod så kommer Adlibris rabattkod räknas ut  automatiskt på din summa.

Hittar du ingen Adlibris rabattkod här utan bara får en länk, så läggs rabatten till automatiskt i kassan.

Fri Frakt

För att få fri frakt hos Adlibris så bör du gå igenom våra “Till butik” kampanj-länkar här. Ibland har vi även rabattkoder för fri frakt. Hittar du ingen kampanj så är det möjligt att företaget redan har fri frakt eller fraktfritt över ett visst belopp vid ditt köp.

Adlibris Studentrabatt

Har vi studentrabattkoder till Adlibris hittar du även dom i listan här ovanför med namnet “Studentrabatt”. Finns det ingen i listan så har vi tyvärr ingen tillgänglig för tillfället. Har du en studentrabattkod du vill dela med dig ifrån Adlibris är du välkommen att skicka in den till oss.

Skicka in en Adlibris rabattkod

Om du är en vanlig kund hos Adlibris och vill dela med dig av en Adlibris rabattkod, så kan du använda våran meny och klicka på “Lägg till rabattkod” och fyll i alla upgifter noggrant.